verbouw en renovatie

Uw wensen met betrekking tot uw woning kunnen in de loop van de tijd veranderen: uw gezinssituatie wijzigt, uw smaak verandert of u stelt andere/hogere eisen aan uw wooncomfort. Het verbouwen van verouderde onderdelen of ruimtes van uw huis zorgen er voor dat uw woongenot aanzienlijk toeneemt.

Ook het feit dat verbouwingen kunnen bijdragen aan de meerwaarde van uw woning maakt het interessant om een verbouwing te overwegen. Schakel voor uw verbouwing de hulp in van Muskee Service & Onderhoud.

Klein onderhoud aan uw woning is in veel gevallen prima zelf uit te voeren. Toch zijn er genoeg onderhoudsklussen waarvoor u een vakman in wilt schakelen. Voor iedere onderhoudsklus bent u aan het goede adres bij Muskee Service & Onderhoud.

U kunt bij Muskee Service & Onderhoud voor nagenoeg alle klussen in en om het huis terecht, bijvoorbeeld voor timmer- of installatiewerk: het plaatsen van een keuken, het leveren en monteren van een nieuwe badkamer of toilet. Maar ook voor kleine klussen kunt u mijn hulp inroepen, zoals het leggen van een laminaatvloer of het vervangen van een binnendeur. Ook kunt u voor kleine elektrische installatie klussen Muskee Service & Onderhoud inschakelen, bijvoorbeeld het vervangen van schakelmateriaal, uitbreiden van lichtpunten e.d.