Wie

1305526

Muskee Service & Onderhoud is een professioneel bedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand in de driehoek Groningen – Assen – Veendam en omgeving. Bent u paticulier of zakelijk … geen probleem voor Muskee Service & Onderhoud! Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Onze klussen lopen uiteen van timmerwerk, tegelwerk tot zelfs complete verbouwingen en renovatie’s. Kleine klusjes doen wij ook voor u; een lamp of schilderij ophangen, een verstopping verhelpen of zelfs uw goten schoonmaken. Er is bij Muskee Service & Onderhoud veel mogelijk!

Muskee Service & Onderhoud staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en vakmanschap zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Muskee Service & Onderhoud is de ideale partner voor uw klus of verbouwing.

 

Sander Muskee